Voorhoofdslijnen

Voorhoofdslijnen kent iedereen wel.  Ze ontstaan als je je wenkbrauwen optrekt. Ze vallen onder de zogenaamde mimische rimpels, omdat ze zichtbaar worden als je een gezichtsspier gebruikt. Mensen met lage wenkbrauwen trekken hun voorhoofd sneller omhoog zodat de voorhoofdslijnen sneller en vaker zichtbaar zijn. Soms blijven deze lijnen ook aanwezig op het moment dat je allang je wenkbrauwen niet meer optrekt. Dan spreken we van “statische rimpels”. Deze kunnen subtiel aanwezig zijn, maar ook zichtbaar zijn als diepe groeven.

Behandeling

Wil je deze lijnen verzachten? Wil je voorkomen dat ze dieper worden in de toekomst? Bij Ohlsen Medispa  maken we samen met jou een behandelplan dat bij jouw situatie en wensen past. Met botox zorgen we voor verzachting van de mimiek. Door middel van fillers of mesotherapie kunnen we ervoor zorgen dat de lijnen in rust minder zichtbaar worden. Soms is een combinatie aanpak het meest aangewezen traject.

De behandeling is afhankelijk van jouw situatie en wensen. Daarom beginnen we altijd met een intake. In onze kleinschalige kliniek in Villa Hilghestede in Groningen ga je met dezelfde cosmetisch arts het gehele behandelproces door. Het contact met je arts is persoonlijk en is gemakkelijk te benaderen. Op die manier willen we je bij Ohlsen Medispa een veilige behandelomgeving bieden.