Rimpels op wangen

Lijnen en rimpels op wangen zijn er in allerlei verschillende vormen. Het kan gaan om kleine lijntjes die alleen goed zichtbaar zijn wanneer je praat of lacht, maar het kunnen ook lijnen zijn die in rust aanwezig zijn. Om tot een goede aanpak te komen is het van belang goed te onderzoeken waar de oorsprong van de rimpels ligt. Er zijn verschillende oorzaken voor rimpels op wangen, bijvoorbeeld:

  • De lijnen ontstaan door volumeverlies in het gezicht, er zijn minder geprononceerde botstructuren in het gezicht
  • Een vochtarme huid zorgt voor zogenaamde “droogte”-lijnen.
  • Er is huidoverschot en de contour van het gezicht moet hersteld worden zodat er weer meer jeugdigheid in je uitstraling wordt gebracht. En dat is misschien wel belangrijker dan dat ene lijntje.

Behandeling

Kortom, voor de behandeling van rimpels op wangen is een goede intake nodig. Bij Ohlsen Medispa nemen we de tijd om samen met jou tot een goed behandeladvies te komen. Tijdens het eerste consult bekijken we de precieze oorzaken van je klachten en bespreken we wat je wensen zijn. In onze kleinschalige kliniek in Groningen stel je met de cosmetisch arts een behandelplan op. Die kan bestaan uit een botox behandeling, fillers en/of mesotherapie.  Samen met dezelfde arts doorloop je vervolgens het gehele behandelproces. Bij Ohlsen Medispa staan we voor een veilige omgeving voor onze cliënten, waarbij benaderbaarheid en persoonlijk contact kernwaarden zijn.