Rimpels onder ogen

De leeftijd waarop rimpels onder ogen als storend worden ervaren is heel verschillend. De lijntjes kunnen je ouder doen lijken en niet iedereen vindt dat prettig.

Er zijn verschillende oorzaken voor het ontstaan van rimpeltjes onder de ogen. Het kan zijn dat de spieren rondom het oog heel actief zijn, waardoor continu een soort “knijpend” effect optreedt. Ook lachrimpeltjes lopen soms door tot onder het oog. Er kan daarnaast ook sprake zijn van volumeverlies onder het oog, waardoor er een wal ontstaat. De huid rondom de ogen is dunner waardoor lijnen en rimpeltjes onder de ogen gemakkelijker zichtbaar worden.

Behandeling

Misschien denk je dat de enige effectieve behandeling van rimpeltjes onder de ogen een onderooglidcorrectie is, maar dat is niet de enige oplossing. Ook met fillers en/of botox onder de ogen is vaak een prachtig resultaat te behalen! Bij de intake zullen we dit met je bespreken en kijken wat de opties zijn.

Bij Ohlsen Medispa spitsen we de behandeling van jouw rimpels onder ogen toe op jouw specifieke situatie en wensen. Samen met de cosmetisch arts stel je een behandeling samen die jullie dan samen helemaal doorlopen. Onze kliniek in Villa Hilghestede in Groningen is kleinschalig zodat we het contact persoonlijk en direct kunnen houden. Op die manier willen we je een veilige behandelomgeving bieden.