Ohlsenmedispa

Scherp geprijsde injectables

Afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk

Rimpels hals

De meeste aandacht op het gebied van huidverzorging wordt gegeven aan het gezicht, maar helaas wordt vaak de hals niet meegenomen. Dat is zonde omdat de hals net als het gezicht vrijwel altijd onbedekt is en je de tekenen van huidveroudering zeer goed kunt zien. Wanneer je je stoort aan de rimpels hals kun je deze verbergen achter een sjaaltje of een coltrui. Maar is het ook niet heerlijk om weer een mooie blouse of jurk te dragen met een lage hals en een mooie ketting waarin je je op en top vrouw voelt? Horizontale lijnen die ontstaan

door huidverslapping kunnen bij Ohlsen Medispa uitstekend aangepakt worden. Tijdens het consult met de behandelend arts bekijken we wat de aard van jouw probleemzone is, zodat we een individueel behandelplan voor je kunnen samenstellen. 

Rimpels hals behandeling

In onze kleinschalige kliniek in Groningen wordt er gekozen voor een rimpels hals behandeling die past bij jou klachten en persoonlijke wensen. Behandelingen die geschikt zijn om de rimpels hals te verminderen of te verzachten zijn: botoxfillers, skinboosters, mesotherapie of microneedling. Soms is een combinatie hiervan nodig om tot het beste eindresultaat te komen. Ook pigmentvlekken kunnen voorkomen in de hals vanwege een verhoogde blootstelling aan Uv-straling vergeleken met de rest van het lichaam. Deze pigmentophopingen doen je onnodig ouder lijken en met een tretinoinecrème is dit eenvoudig te verminderen. Verzacht je rimpels hals met een cosmetische behandeling bij Ohlsen Medispa voor een frisse en jeugdige uitstraling!