Ohlsenmedispa

Scherp geprijsde injectables

Afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk

Rimpels decolleté

Een lager uitgesneden top of jurk draag je omdat je je er mooi en op en top vrouwelijk in voelt. Of je nu een groot of een klein deel van je buste blootgeeft, rimpels decolleté worden doorgaans als storend ervaren omdat het een teken is van huidveroudering. De huid wordt naarmate je ouder wordt minder elastisch en herstelt zichzelf niet meer van de vouwen die zich ‘s nachts vormen. Daarnaast zijn er nog meer factoren die invloed hebben op het uiterlijk van je decolleté,

zoals: genen, huidskleur, roken, zonlicht en verzorging. 

Een goede huidverzorging met een crème zorgt ervoor dat de huid er stralend uitziet, maar de rimpels kunnen hiermee niet worden verminderd. Laat je decolleté al tekenen van huidveroudering zien? Daar kunnen we bij Ohlsen Medispa wat aan doen.

Rimpels decolleté behandeling

Rimpels kunnen uitstekend worden behandeld met een peelingmicroneedling, skinbooster of mesotherapie. Tijdens een consult wordt er gekeken naar de probleemzone en proberen we de oorzaak van de rimpels decolleté op te sporen zodat we de best passende behandeling of een combinatie van behandelingen kunnen bieden. Behalve rimpels decolleté komen pigmentvlekken in dit gebied ook veel voor. Deze pigmentophopingen ontstaan door blootstelling aan de zon en worden behandeld met tretinoinecrème dat op recept verkrijgbaar is en die je zelf thuis aanbrengt.  Bij Ohlsen Medispa kun je een combinatie treatment samenstellen die je voor de zomerperiode ondergaat, zodat je in de zomermaanden kunt stralen in je bikini, jurkjes of luchtige blouses. Op het totale pakket van de combinatie treatment tegen rimpels decolleté krijg je 15% korting!