Rimpels bovenlip

Boven de mond kunnen storende rimpeltjes ontstaan. Deze lijntjes worden wel “barcode” genoemd, omdat er heel veel kleine lijntjes naast elkaar kunnen ontstaan. Ook “rokerslijntjes” is een veel gehoorde aanduiding, hoewel dit probleem ook optreedt bij mensen die niet roken of gerookt hebben. Een veelgehoorde klacht is dat lipstick niet meer mooi op de mond blijft zitten maar de lijntjes inloopt. Het lijkt erop dat je een bepaalde aanleg kunt hebben voor lijntjes boven de mond.

Behandeling

Hoe lossen we dit probleem op? Er zijn verschillende behandelingen voor lijntjes boven de mond mogelijk. Soms is het noodzakelijk het randje van de bovenlip iets aan te zetten met filler, soms kan het gebied rondom de mond met injectables (skinboosters) worden aangepakt. Ondersteuning met een minimale hoeveelheid botox is mogelijk, evenals een peeling die net dat beetje extra geeft. En natuurlijk houden we in de gaten hoe de aanpak van de lijntjes boven de mond zijn invloed zal hebben op de omringende gebieden.

Bij Ohlsen Medispa kun je terecht voor een passende behandeling van de lijntjes boven je mond. Tijdens het eerste consult bespreek je met een cosmetisch arts wat je wensen zijn en wat het behandelplan wordt. Je doorloopt samen met dezelfde arts het behandelproces. In onze kleinschalige kliniek in Villa Hilghestede in Groningen houden we de lijnen zo kort mogelijk. Zo biedt Ohlsen Medispa een veilige omgeving.