PRP behandeling

Wil je graag een frisse, stralende en gehydrateerde huid? Dan kan een PRP behandeling van Ohlsen Medispa een prachtig resultaat bieden! Tijdens een PRP behandeling wordt gebruik gemaakt van een innovatieve techniek waarbij je eigen bloedplasma wordt geïnjecteerd in de huid, om deze te herstellen, verstevigen en te verjongen. PRP staat voor Platelet Rich Plasma, dit is het bloedplasma dat rijk is aan bloedplaatjes en belangrijke werkzame stoffen bevat die helpen de huid te verjongen. Hierdoor wordt het volumeherstel in het gezicht gestimuleerd en worden fijne lijntjes en rimpeltjes geminimaliseerd. Omdat er gebruik wordt gemaakt van je lichaamseigen bloedplasma, wordt het herstellend vermogen van binnenuit gestimuleerd wat een mooi en natuurlijk effect geeft. Ook is de PRP behandeling hierdoor volledig veilig.

Bij Ohlsen Medispa wordt de PRP behandeling uitgevoerd door dezelfde cosmetisch arts met wie je voorafgaand aan de behandeling ook het consult hebt en die tevens de nazorg van jouw behandeling voor zijn rekening neemt. Wij vinden het bij Ohlsen Medispa belangrijk dat je tijdens het gehele proces met dezelfde vertrouwenspersoon te maken hebt, zodat je je op je gemak voelt bij degene die de behandeling uitvoert. Een persoonlijke benadering en een individueel behandelplan staan bij Ohlsen Medispa voorop, zodat we samen kunnen zorgen voor een prachtig eindresultaat.

Probleemzones

Heb je last van:

Een PRP behandeling van Ohlsen Medispa kan dan een oplossing zijn! Doordat deze behandeling geschikt is voor volumeherstel in het gezicht en het verminderen van fijne lijntjes en rimpeltjes, kunnen verschillende probleemzones worden aangepakt. Omdat we gebruik maken van jouw eigen bloedplasma om de huid te verjongen, biedt een PRP behandeling veilige, natuurlijke en met goede resultaten. Je huid ziet er direct gezonder uit en rimpeltjes vallen minder op. Door het herstellende vermogen van het speciale bloedplasma is een PRP-behandeling ook heel geschikt om de beschadigde huid te herstellen. Wanneer wij denken dat een andere behandeling meer geschikt is voor de aanpak van jouw probleemzone, zullen we je dit tijdens het consult altijd deskundig meedelen en je hierover persoonlijk adviseren.

Behandeling

Tijdens de PRP behandeling wordt eerst een klein beetje bloed afgenomen, die vervolgens direct wordt gecentrifugeerd in een speciale centrifuge om het benodigde bloedplasma van de overige bloedcellen te scheiden. Hierdoor komt het bloedplasma vrij dat rijk is aan groeifactoren en waardevolle stoffen die de huid verjongen (PRP). Dit lichaamseigen PRP bloedplasma wordt middels een injectablebehandeling met dunne naaldjes geïnjecteerd in de huid. De actieve groeifactoren en waardevolle stoffen in de PRP stimuleren de aanmaak van collageen en versnellen het herstellend vermogen van de huid, dat een helende en verjongende werking heeft. PRP is geen middel om rimpels op te vullen, maar stimuleert de collageenaanmaak in de huid waardoor deze een jongere en frissere uitstraling krijgt. Een PRP behandeling neemt zo’n 30 tot 60 minuten in beslag, afhankelijk van de grootte van de aan te pakken probleemzone. Na de behandeling kan je vrijwel direct je dagelijkse bezigheden weer oppakken. Wel adviseren wij voorzichtig om te gaan met het behandelde gebied, omdat deze na de behandeling licht gezwollen of gevoelig kan aanvoelen.

Resultaat / risico’s

Resultaat: een PRP behandeling bij Ohlsen Medispa zorgt voor een algehele huidverbetering en geeft meerdere positieve effecten. Eén van de belangrijkste effecten van een PRP behandeling is de aanmaak van collageenvezels type 1, die zorgen voor het behoud van natuurlijke elasticiteit van de huid. Wanneer de leeftijd toeneemt neemt de elasticiteit af, waardoor fijne lijntjes en rimpels in- en rondom het gezicht kunnen ontstaan. Dit wordt ook wel huidveroudering genoemd. Na de behandeling wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd en wordt de huid van binnenuit hersteld, waardoor de huid een oppepper krijgt en over het algemeen een frissere en jongere uitstraling krijgt. Het resultaat van een PRP behandeling is het best zichtbaar na vier tot acht weken, aangezien het even duurt voordat de groeifactoren in het bloed en de aanmaak van collageen in gang is gezet.

Risico’s: de PRP behandeling is een zeer veilige techniek voor een frissere en stralende huid. Omdat er gebruik wordt gemaakt van jouw bloedplasma en andere lichaamseigen werkzame stoffen, wordt de huid op een veilige manier verbeterd. Hierdoor is het een PRP behandeling een zeer veilige behandeling met weinig tot geen risico’s. Omdat er gebruik wordt gemaakt van injecties, heeft de huid tijd nodig om te herstellen. Hierdoor adviseren wij je om de eerste 48 uur niet in het gezicht te wrijven, zonlicht, zonnebank, sauna en extreme kou te vermijden.

Consult

Wanneer je denkt dat een PRP behandeling de oplossing kan zijn voor jouw probleemzone, of wanneer je meer informatie over de behandeling wilt ontvangen, kun je een afspraak maken voor een consult. Tijdens het consult heb je een gesprek in en informele omgeving met jouw eventuele behandelend arts, waarbij je al jouw vragen kunt stellen en waarbij wij je alle informatie geven over de PRP behandeling. Wij vinden het bij Ohlsen Medispa heel belangrijk dat je in alle rust een weloverwogen beslissing maakt, en daarom zullen wij je vooraf van alle benodigde informatie voorzien. Van het verkrijgen van een helder een eerlijk beeld van alle procedures, tot inzicht in het exacte kostenplaatje. Hierdoor kom je achteraf niet voor verrassingen te staan en weet je precies waar je aan toe bent! Doordat je steeds met de behandelend arts in gesprek bent, neemt deze niet alleen de uitvoering voor zijn rekening, maar is dit tevens jouw vertrouwenspersoon die je stap voor stap persoonlijk begeleidt door jouw individuele behandelplan. Wanneer wij vinden dat een PRP behandeling in jouw situatie niet geschikt is, zullen we je dit altijd eerlijk vertellen tijdens het consult en indien noodzakelijk doorverwijzen naar de huisarts of schoonheidsspecialist. Ook als een behandeling naar onze mening niet nodig is, zullen wij dit altijd eerlijk en open communiceren, want jouw welzijn staat bij Ohlsen Medispa voorop!

Veelgestelde vragen

Wanneer je vragen hebt of meer wilt weten over een PRP behandeling, kun je een kijkje nemen bij onze veelgestelde vragen. Mocht je vraag er niet tussen staan, dan kun je altijd een mailtje sturen naar info@ohlsenmedispa.nl of een afspraak maken voor een vrijblijvend consult bij Ohlsen Medispa.

Prijzen

Fillerbehandeling/ huidverbetering  PRP 375,-
Fillerbehandeling/ huidverbetering PRP drie keer 799,-