Ohlsenmedispa

Scherp geprijsde injectables

Afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk

Over de kliniek

Over Hilghestede

We heten je van harte welkom in onze kliniek gevestigd in Villa Hilghestede in Groningen, een prachtig monumentaal pand dat gebouwd is in 1985 op een voormalig bedevaartsoord. Het consult en de behandeling zal plaatsvinden in deze klassieke en professionele omgeving waar we er alles aan doen om je thuis te laten voelen.

drs. Yvonne Ohlsen, arts

Schoonheid is voor mij een ruim begrip. Soms zit het in een moment, bijvoorbeeld de natuur die je in weidsheid en stilte overrompelt. Andere keren word ik juist getroffen door de pracht van een wereldstad. Duizenden lichten in de nacht, zeeën van mensen en 24 uur actie en verleiding. Muziek, verstilde foto’s, de euforie nadat ik mijn eigen grenzen heb verlegd en een glas goede wijn met mensen waar ik van houd. Momenten om het leven te vieren in al haar schoonheid!

De behandelingen

Wanneer je niet tevreden bent over de manier waarop je verouderd, littekens of andere ongewenste veranderingen, is soms een cosmetische behandeling de enige juiste optie. Ohlsen Medispa biedt diverse behandelingen tegen huidveroudering, maar ook om de jongere huid te verbeteren. Bekijk hier de mogelijkheden voor de uitstraling die past bij hoe jij je voelt.