Ohlsenmedispa

Scherp geprijsde injectables

Afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk

Blog

En eigenlijk kwam dat ook wel heel goed uit. Dat gaf de gelegenheid om de koerswijziging die ik gemaakt heb binnen Ohlsen Medispa duidelijk naar voren te laten komen. In de vorige website leek de focus te liggen op schoonheidsbehandelingen. Dat daarnaast juist botox, fillers en andere medisch-cosmetische behandelingen het belangrijkst waren kwam onvoldoende naar voren.

De afgelopen jaren heb ik samen met een aantal schoonheidsspecialistes veel mensen ontvangen met hightea’s , laten ontspannen met hotstones, uit laten blussen bij een Zen facial en hen in- en uitgepakt met chocolade en algenwraps. We renden heen en weer met heet water, begeleid door afspeellijsten met  Einaudi, Livinia Meijer en Bouddha lounge. We hebben ontzettend veel plezier gehad: van het maken van eigen kruidenstempels die de vreemdste vormen hadden, het bekijken van filmpjes van de Indiase hoofdhuidmassage ( maar een liter olie over het hoofd gieten van onze klanten leek ons toch iets te ver gaan) tot het organiseren van een babyshower die veel meer kostte dan hij opbracht, maar mensen wel ontzettend blij heeft gemaakt.  En het mooiste compliment bij de massages… mensen die bijna in slaap vielen of zich daadwerkelijk konden overgeven aan onze handen en aandacht.

Het waren leuke jaren die ik niet had willen missen. Toch heb ik besloten de focus weer te leggen op mijn achtergrond, kennis en kunde: de medisch-cosmetische geneeskunde. Wellicht komt er in de toekomst nog een kleine exclusieve toevoeging op het gebied van facials en massages, maar voor nu is de keuze wat Ohlsen medispa betreft gemaakt.

Het is weer helder waar Ohlsen Medispa en ik voor staan: medisch cosmetische behandelingen, niet-chirurgisch, op een persoonlijke laagdrempelige manier.