Neus lippenplooi

Bij een verdiepte neus lippenplooi is de lijn tussen neus en mond in de loop der tijd dieper en scherper geworden. Naarmate we ouder worden, neemt het volume in het gezicht af, met name het gebied rond de jukbeenderen. Dit kan ervoor zorgen dat de overgang van wang naar mond minder vloeiend wordt. Als deze lijnen aanwezig zijn en dieper worden, kan deze verdiepte neus lippenplooi ervoor zorgen dat je er vermoeid en “streng” uitziet. Dit hoeft natuurlijk helemaal niet overeen te komen met hoe je je werkelijk voelt. 

Behandeling

Als je het niet prettig vindt dat de verdiepte neus lippenplooi je gezicht tekent, dan is een injectables behandeling een mogelijke oplossing. Soms is het voldoende om het volume onder de lijn aan te vullen of de plooi strakker te trekken door middel van het opvullen van de jukbeenderen. In sommige gevallen is een uitgebreider behandelplan nodig.
Wat de optimale aanpak is bespreken we aan de hand van een intake in onze kliniek in Villa Hilghestede in Groningen. Met een van de cosmetische artsen van Ohlsen Medispa stel je samen een behandelplan in waarna je samen het behandelproces in zijn geheel doorloopt. Onze kliniek is kleinschalig en de artsen zijn makkelijk te contacteren. Op die manier bieden we een veilige, persoonlijke omgeving.