Ohlsenmedispa

Scherp geprijsde injectables

Afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk

Peelings

Wanneer je vanwege vroegtijdige huidveroudering er ouder uitziet dan je je voelt, kun je kiezen voor een mesotherapie behandeling bij Ohlsen Medispa. Deze behandeling is zeer geschikt wanneer je huid zijn stevigheid aan het verliezen is en een doffe uitstraling heeft. Door middel van micro injecties wordt een combinatie van lichaamseigen stoffen zoals hyaluronzuur, vitaminen, mineralen en aminozuren aangebracht. De huid wordt hierdoor van binnenuit gestimuleerd om collageen aan te maken dat de huid weer stevig, soepel en stralend maakt. Wat mesotherapie tot een bijzonder succesvolle behandeling maakt, zijn de hoge resultaten terwijl de behandeling vrijwel pijnloos is. Met als resultaat:

  • Een betere hydratatie van de huid
  • Fijne rimpels worden verminderd
  • De huidstructuur wordt verfijnd
  • De wangen krijgen meer volume
  • De totale huidconditie verbetert

Bij Ohlsen Medispa wordt de mesotherapie behandeling uitgevoerd door dezelfde cosmetisch arts waarmee je ook het consult hebt. Tijdens het consult kun je al je vragen, zorgen en wensen bespreken in een veilige omgeving. Omdat praten over een cosmetische ingreep niet altijd even eenvoudig is, hechten we veel waarde aan persoonlijke benadering, korte lijnen met de behandelend arts en het bieden van een omgeving waarin je je thuis voelt. Deze waarden komen samen in onze kleinschalige kliniek in Villa Hilghestede te Groningen. 

Probleemzones

Heb je last van:

  • Slappe huid
  • Lijntjes
  • Doffe, grauwe uitstraling
  • Donkere kringen rond de ogen
  • Wallen

Mesotherapie is dan mogelijk een oplossing. Omdat niet elke probleemzone bij iedereen op dezelfde wijze ontstaat, kiezen wij altijd voor een individuele aanpak. Als een andere behandeling dan mesotherapie beter op zijn plaats is, zullen we je dat altijd eerlijk adviseren tijdens een consult. 

Behandeling

Met behulp van een heel dun naaldje en een kleine hoeveelheid hyaluronzuur wordt de mesotherapie behandeling uitgevoerd. Lijntjes en een slappe huid worden door middel van deze kleine prikjes niet opgevuld, maar van binnenuit hersteld waardoor de doorbloeding en de stofwisseling worden gestimuleerd. De behandeling wordt in hoge snelheid uitgevoerd waardoor het nagenoeg pijnloos is. Hierdoor is een verdoving van de huid niet nodig. Na de mesotherapie behandeling bent u direct toonbaar en kunt u uw dagelijkse bezigheden weer oppakken. Vanzelfsprekend kan de huid na de mesotherapie behandeling een klein beetje rood zijn en warm aanvoelen. Dit is van tijdelijke aard en zal na twee dagen helemaal wegtrekken. 

Resultaat / risico’s

Resultaat: mesotherapie gaat algehele huidveroudering zoals een slappe huid, lijntjes en ouderdomsvlekjes tegen. De ingebrachte huideigen hyaluronzuur zorgt ervoor dat de fibroblasten collageen aanmaken. Collageen staat aan de basis van een stevige en elastische huid. Daarnaast wordt de huidstructuur verbeterd waardoor poriën minder zichtbaar worden en de huid wordt geëgaliseerd. Een behandeling duurt ongeveer 20 minuten en voor een optimaal resultaat adviseren we een reeks van vijf behandelingen met een interval van die maanden. Met mesotherapie kun je heel goed op jonge leeftijd beginnen om huidveroudering uit te stellen.

Risico’s: doordat er met naaldjes gewerkt wordt is er een kans dat er na de behandeling blauwe plekjes en roodheid kan ontstaan. Ook een allergische reactie of infectie behoort tot een mogelijke bijwerking. Uiteraard treffen we bij Ohlsen Medispa strenge maatregelen om deze risico’s tot het minimum te verlagen. 

Consult

Wanneer je denkt dat mesotherapie wellicht een optie voor jou kan zijn of als je meer informatie wilt, dan kun je een afspraak maken voor een consult. Je hebt dan een gesprek met de arts die ook je eventuele behandeling op zich zal nemen. Wij werken niet met casemanagers of andere mensen die dit essentiële onderdeel op zich nemen. We vinden het belangrijk dat je alle informatie krijgt voordat je een weloverwogen keuze maakt. De arts neemt niet alleen de uitvoering voor zijn rekening, maar is tevens je vertrouwenspersoon die je bij elke stap persoonlijk begeleidt.  

Door onze persoonlijke benadering kom je niet voor verrassingen achteraf te staan. Je krijgt namelijk een helder en eerlijk beeld van alle procedures en de exacte kosten. De intake vindt plaats in een informele sfeer waarna je in alle rust kunt beslissen wat je wilt. Mochten we vinden dat de mesotherapie behandeling die wij aanbieden niet geschikt is voor jouw situatie, dan zullen we je dat ook eerlijk zeggen en bijvoorbeeld doorverwijzen naar je huisarts. Ook als de behandeling naar onze mening niet nodig is, zullen wij daar eerlijk over zijn. Bij al onze adviezen staat jouw welzijn voorop.   

Veelgestelde vragen

Wil je nog meer weten over injectables? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Stuur een mailtje naar info@ohlsenmedispa.nl of maak een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Prijzen

Mesotherapie 225,-
Mesotherapie 3 keer 599,-
Fillerbehandeling vital/ hydrate 199,-