Ohlsenmedispa

Scherp geprijsde injectables

Afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk

Laserbehandeling

Vrijwel iedereen wil graag zijn of haar jonge egale huid behouden. Heb je last van zichtbare rode adertjes in je gezicht? Of laten vlekjes in je gezicht je onnodig ouder lijken? Een laserbehandeling bij Ohlsen Medispa kan deze verkleuringen verminderen. De meest voorkomende probleemzones die je kunt laten behandelen met een laserbehandeling zijn acné, couperose, littekens, pigmentvlekken. 

Acné, pigmentvlekken en couperose worden met behulp van een laser geëgaliseerd, met als resultaat een frisse en jeugdige uitstraling. De verkleuringen lossen als het ware op en worden door het lichaam afgebroken. Littekens worden zachter doordat ze minder diep worden en daardoor minder zichtbaar.

Een laserbehandeling wordt bij Ohlsen Medispa uitgevoerd door de cosmetisch arts met wie je ook het consult zult hebben en van wie je de nazorg krijgt. Je doorloopt het hele proces met dezelfde behandelaar omdat we veel waarde hechten aan een persoonlijke benadering. Korte lijnen met de arts en de behandeling in een kleinschalige kliniek zorgen ervoor dat je je helemaal thuis kunt voelen bij Ohlsen Medispa. 

Probleemzones

Heb je last van:

  • Acné
  • Couperose
  • Littekens
  • Huidveroudering
  • Pigmentvlekken
  • Rimpels

Een laserbehandeling kan soms de enige juiste optie zijn. Is er een behandeling die we beter bij de aard van je probleemzone vinden passen, dan zullen we je dat aanraden. Tijdens een consult in onze stellen we een individueel behandelplan samen zodat we optimaal resultaat kunnen behalen!

Behandeling

Bij Ohlsen Medispa worden laserbehandelingen uitgevoerd op verschillende probleemzones. De laserbehandeling is veilig, vrijwel pijnloos en geeft snel uitstekende resultaten. Hoeveel behandelingen er nodig zijn hangt af van de probleemzone en het verwachte resultaat. Door middel van de laser worden er duizenden microscopische kleine perforaties in de huid gemaakt. Hierdoor wordt de huidvernieuwing en de aanmaak van collageen gestimuleerd.

Littekens die op de huid liggen worden vlakker en de dieper gelegen littekens in de huid worden gladder. Bij de behandeling van couperose worden de zichtbare bloedvaatjes afgebroken en het lichaam ruimt vervolgens zelf de afvalstoffen op. Op dezelfde wijze worden bij een laserbehandeling ook pigmentvlekken aangepakt. 

Resultaat / risico’s

Resultaat: welk huidprobleem je ook hebt, het doel van een laserbehandeling is om je huid egaler te maken. Pigmentvlekjes en couperose worden lichter waardoor de huid frisser en jeugdiger oogt. Het gezicht ziet er minder vermoeid uit en de huid wordt strakker. Littekens vallen minder op omdat de diepte afneemt. Wil je je acné aanpakken met een laserbehandeling? Daar zijn ook hoge resultaten te behalen. De laser doodt de bacteriën en verwarmt het talg, zodat de poriën minder verstopt raken. Bestaande acné littekens worden door middel van de collageenstimulatie verzacht.

Risico’s: net na een laserbehandeling kan je huid rood zijn en wat branderig aanvoelen. Het is belangrijk dat je daarna de huid goed verzorgd met een ongeparfumeerde crème zoals vaseline. Wij adviseren om een aantal maanden na de behandeling je gezicht of handen zo min mogelijk bloot te stellen aan zonlicht. Het gebruik van zonnebrandcrème met een hoge factor is een pre. 

Consult

Wanneer je denkt dat een laserbehandeling wellicht een optie voor jou kan zijn of als je meer informatie wilt, dan kun je een afspraak maken voor een consult. Je hebt dan een gesprek met de arts die ook je eventuele laserbehandeling later zal uitvoeren. Wij werken niet met casemanagers of andere mensen die dit essentiële onderdeel op zich nemen. We vinden het belangrijk dat je alle informatie krijgt voordat je een weloverwogen keuze maakt. Een arts is meer dan iemand die alleen de technische uitvoering van de behandeling voor zijn rekening neemt: het is van belang dat je je op je gemak voelt bij degene waardoor je je behandeling uit laat voeren.

Daarnaast wil je niet voor verrassingen komen te staan op het moment van de behandeling zelf: dat er toch meer nodig is dan besproken, of dat 

er nog andere behandelingen nodig zijn. Bij de intake kun je alles bespreken met je arts, hierdoor zal je een duidelijk beeld krijgen van wat er mogelijk is en een indicatie van de kosten krijgen. De intake vindt plaats in een informele sfeer waarna je in alle rust kunt beslissen wat je wilt. Mochten we vinden dat de laserbehandeling die wij aanbieden niet geschikt is voor jouw situatie, dan zullen we je dat ook eerlijk zeggen en je bijvoorbeeld doorverwijzen naar een plastisch chirurg of schoonheidsspecialiste.Soms is een behandeling nog helemaal niet nodig en dan zullen we ook uitleggen waarom. We vinden het belangrijk om een eerlijk advies te geven en mensen blijer te maken. En als dat beter kan met andere behandelingen dan die uit ons pakket, dan zullen we je dat zeker zeggen.

Veelgestelde vragen

Wil je nog meer weten over injectables? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Stuur een mailtje naar info@ohlsenmedispa.nl of maak een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Prijzen

Jukbeenderen 125,-
Neus 99,-
Wangen 145,-
Wangen en neus 175,-
Gelaat 245,-
Pigment 1 x 1 cm 75,-
Decollete 225,-
Gelaat en decollete 315,-
Enkele vaatjes 1 been 160,-
Enkele vaatjes 2 benen 210,-
Meerdere zones 2 onderbenen 315,-
Meerdere zones 2 benen 399,-