Kraaienpootjes

Als we lachen ontstaan er spontaan lachrimpels op ons gezicht. Dat geeft mimiek aan het gezicht, maar als we ouder worden, blijven deze rimpels ook na het lachen staan. Je ziet dit bijvoorbeeld bij de ogen in de vorm van kraaienpootjes.  Soms verdiepen deze lijntjes zich of lopen zelfs door tot op de wangen. Hierdoor kun je er ouder uit gaan zien. Ben je hiervan niet zo gecharmeerd, dan kunnen deze lijnen verzacht worden. Ook de verdieping van de kraaienpootjes kan voorkomen of vertraagd worden.

Kraaienpootjes behandeling

Voor de behandeling van kraaienpootjes wordt vooral botox en soms ook fillers gebruikt. Er is geen algemene aanpak voor de behandeling van dit soort rimpeltjes en lijnen. Niet iedereen heeft hetzelfde huidtype en ook de verwachtingen en wensen met betrekking tot de behandeling verschillen per persoon.

Bij Ohlsen Medispa kun je terecht voor een gedegen behandeling die toegespitst is op jouw wensen en specifieke situatie. In een eerste consult bespreken we samen de mogelijkheden voor een goede kraaienpootjes behandeling om zo tot een advies op maat te komen. In onze kleinschalige kliniek in Villa Hilghestede in Groningen loop je vervolgens het gehele behandelproces door met dezelfde cosmetisch arts. De lijnen met je arts zijn kort en het contact heel direct en persoonlijk. Met deze persoonlijke benadering bieden we je bij Ohlsen Medispa een veilige omgeving.