Ohlsenmedispa

Scherp geprijsde injectables

Afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk

Injectables

Wanneer je zichtbare tekenen van veroudering nog even wilt uitstellen, dan kan een injectable een goede oplossing zijn. “Injectables”  is een verzamelnaam voor een aantal medisch cosmetische behandelingen zoals, fillers en botox. Vaak worden ze genoemd in het rijtje van anti-aging behandelingen.

Wat de injectable behandelingen met elkaar gemeen hebben is dat ze allebei -ieder met een eigen indicatie gebied- ervoor kunnen zorgen dat je uiterlijk meer in overeenstemming komt met hoe je je voelt. Je wordt er niet jonger door, maar het kan je sterke punten accentueren en de delen waar je minder tevreden over bent juist verzachten. Voor iedereen is een aparte aanpak of advies op zijn plaats. Niet iedere rimpel leidt bij iedereen tot hetzelfde advies: het is afhankelijk van wat je precies wilt, wat de oorzaak is van de verandering in je huid en welk resultaat je verwacht.

Bij Ohlsen Medispa kun je terecht voor zowel de botox behandeling als een behandeling met fillers.  Tijdens het eerste consult bespreken we je wensen en klachten om zo tot de geschikte injectables te komen. In onze kleinschalige kliniek in Villa Hilghestede in Groningen loop je het gehele behandelproces door met dezelfde cosmetisch arts. Een persoonlijke benadering, korte lijnen en het bieden van een veilige omgeving staan dan ook centraal bij Ohlsen Medispa.

Probleemzones

Heb je last van:

Dan kom je mogelijk in aanmerking voor een injectables behandeling bij Ohlsen Medispa. Wij vinden het belangrijk om verwachtingen en wensen te vertalen naar een haalbaar behandelvoorstel, zowel in termen van resultaat als financiën. De arts die je adviseert en behandelt heeft zowel aandacht voor wie jij bent en waarom je op zoek bent naar een behandeling. Gezamenlijk komen we tot een resultaat dat bij jou past.

Gratis consult aanvragen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen ervoor dat je volledig wordt geïnformeerd.

Behandeling

De injectables behandeling kan op een andere dag plaatsvinden dan de intake of direct aansluitend. In principe moet je in ieder geval tot een weloverwogen keuze komen of je wel of niet tot behandeling overgaat. Het kan zijn dat je je nog niet eerder verdiept hebt in de behandeling en alles voor het eerst hoort: dan is het verstandig alles rustig te laten bezinken en later terug te komen. Voor sommige mensen is het echter een behandeling die ze al vaker hebben ondergaan en is het vanwege tijd en planning 

wenselijker om het te combineren. Wanneer er nog iets van twijfel is, zal de arts je altijd adviseren de tijd te nemen. Zo kun je het rustig overwegen voordat we tot de injectable behandeling over gaan.

Voor de behandeling word je gevraagd vragenlijsten in te vullen voor het medisch dossier: een informed consent en medische anamnese. Er worden foto’s gemaakt zodat er een beeld is van de situatie voor de behandeling. Deze foto’s worden uiteraard niet gebruikt voor andere doeleinden tenzij daar nadrukkelijk toestemming voor is gegeven.

Hoewel de meeste mensen een behandeling met injectables niet als pijnlijk ervaren kan de huid vooraf verdoofd worden met Emla crème. Dit is met name wenselijk bij het behandelen van de mond. Wil je toch graag een verdoving? Dat kan natuurlijk altijd. De verdovingscrème moet 30 min tot 45 min inwerken waarna de behandeling plaatsvindt. Dit duurt afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied 10 min tot 30 min. Vervolgens wordt de huid gekoeld, dat de zwelling en de kans op blauwe plekken iets vermindert. Je huid kan wel wat rood en geïrriteerd zijn, maar de meesten gaan daarna gewoon weer aan het werk. Een injectables behandeling kan dus bestaan uit behandeling met fillers of botox of een combinatie van beiden. Wanneer en waarom er gekozen wordt voor diverse middelen wordt zorgvuldig met je besproken.

Resultaat / risico’s

Het resultaat van filler injectables: fillers zorgen ervoor dat lijnen en rimpels opgevuld worden en volumeverlies kan worden aangevuld. Het zorgt voor een frissere uitstraling, minder vermoeide blik en het heeft een anti-rimpeleffect dat met crèmes niet te bereiken is. Het effect is altijd tijdelijk; afhankelijk van zone en dikte van het hyaluronzuur is het gemiddelde effect 9 tot 12 maanden. De fillers van tegenwoordig zijn altijd van tijdelijke aard, wat betekent dat het lichaam ze weer afbreekt. Dit zorgt ervoor dat het een veilige behandeling is en er geen vreemd materiaal in je lichaam aanwezig blijft.

De risico’s van een filler: vervelende risico’s zoals er vroeger waren met de blijvende fillers zijn er niet. Allergieën komen nauwelijks voor omdat het hyaluronzuur een lichaamseigen stof is. Kans op blauwe plekken is er echter altijd, zeker wanneer er een uitgebreide behandeling van de wangen of wallen plaatsvindt. Deze verdwijnen meestal binnen een week weer, maar dat is een proces dat individueel bepaald is en waar we geen invloed op hebben. Het blijft een medische behandeling waar gebruikt wordt gemaakt van injecties. Zelfs anatomische kennis en zorgvuldig werken kunnen blauwe plekken niet altijd voorkomen.

Resultaat van botox injectables: botox zorgt ervoor dat de spieren ontspannen. Het effect is afhankelijk van dosering en de sterkte van de spieren. De werking treedt op na 3 tot 7 dagen en het maximale effect is na 30 dagen bereikt.  De lijntjes in de huid zullen zich meer ontspannen als de spieren onder de huid minder actief zijn. Afhankelijk van de diepte van de lijnen en de leeftijd zullen de rimpels minder diep worden. Wanneer de huid nog heel elastisch is en goed gehydrateerd is het mogelijk dat ze na verloop van tijd helemaal verdwijnen. Dit is met name zo op jongere leeftijd. Wanneer de lijnen in rust aanwezig zijn is het waarschijnlijker dat er wel ontspanning optreedt, maar dat wellicht een aanvulling met fillers een optie is. Het effect houdt gemiddeld drie tot vier maanden aan. De spieren herstellen zich altijd weer waarbij de functie van de spieren weer terugkomt. Natuurlijk zijn er individuele verschillen. Wanneer je vaker botox hebt gebruikt zie je soms dat het effect langer aanhoudt en de periode tussen de behandelingen langer kan worden.

De mogelijke risico’s van botox injectables: er is altijd kans op blauwe plekjes, hoewel dit bij botox injecties vaak meevalt. Alle effecten zijn van tijdelijke aard. 

Consult

Wanneer je denkt dat injectables wellicht een optie kan zijn voor jou of als je meer informatie wilt, dan kun je een afspraak maken voor een consult. Je hebt dan een gesprek met de arts die ook je eventuele behandeling later zal uitvoeren. Wij werken niet met casemanagers of andere mensen die dit essentiële onderdeel op zich nemen. We vinden het belangrijk dat je alle informatie krijgt voordat je een weloverwogen keuze maakt. Je arts is meer dan iemand die alleen de technische uitvoering van de behandeling voor zijn rekening neemt: het is van belang dat je je op je gemak voelt bij degene waardoor je je behandeling uit laat voeren.

Daarnaast wil je niet voor verrassingen komen te staan op het moment van de behandeling zelf: dat er toch meer nodig is dan besproken of dat er nog andere behandelingen nodig zijn. Bij de intake kun je alles bespreken met je arts, zal je een duidelijk beeld krijgen van wat er mogelijk is en een indicatie van de kosten krijgen. De intake vindt plaats in een informele sfeer waarna je in alle rust kunt beslissen wat je wilt. Mochten we vinden dat de behandelingen die wij aanbieden niet geschikt zijn voor jouw situatie, dan zullen we je dat ook eerlijk zeggen en bijvoorbeeld doorverwijzen naar een plastisch chirurg of schoonheidsspecialiste. Of soms is een behandeling nog helemaal niet nodig. Dan zullen we ook uitleggen waarom. We vinden het belangrijk om een eerlijk advies te geven en mensen blijer te maken en als dat beter kan met andere behandelingen of in injectables uit ons pakket, dan zullen we je dat zeker zeggen.

Veelgestelde vragen

Wil je nog meer weten over injectables? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Stuur een mailtje naar info@ohlsenmedispa.nl of maak een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Prijzen

Behandeling botox 1 regio , medium 175,-
Behandeling botox 1 regio, light 99,-
Behandeling botox 2 regio’s, medium 300,-
Behandeling botox 2 regio’s, light 175,-
Behandeling botox 3 regio’s, medium 400,-
Behandeling botox 3 regio’s, light 250,-
Behandeling botox kin 75,-
Behandeling botox kin, extra bij andere behandeling 50,-
Behandeling botox mondhoeken 75,-
Behandeling botox mondhoeken, extra bij andere behandeling 50,-
Behandeling botox rokerslijnen 75,-
Behandeling botox rokerslijnen, extra bij andere behandeling 50,-
Behandeling botox kaaklijn 75,-
Behandeling botox kaaklijn, extra bij andere behandeling 50,-
Behandeling botox bunny lines 75,-
Behandeling botox bunny lines, extra bij andere behandeling 50,-
Behandeling botox hals 195,-
Behandeling botox hals light 150,-
Behandeling botox huidverbetering/ baby botox 175,-
Behandeling botox huidverbetering/ baby botox-light 125,-
Behandeling botox transpiratie 499,-
Filler behandeling per ml (restylane, princess, juvederm oa) 250,-
Fillerbehandeling hyaluronzuur 0,5 ml 175,-
Fillerbehandeling liquid facelift 1500,-
Fillerbehandeling liquid facelift medium 1200,-
Fillerbehandeling liquid facelift light 950,-
Fillerbehandeling vital/ hydrate 199,-
Fillerbehandeling radiesse 0,8 ml 325,-
Fillerbehandeling radiesse 1,5 ml 499,-
Fillerbehandeling radiesse 3 ml 799,-