Ohlsenmedispa

Scherp geprijsde injectables

Afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk

Huidveroudering handen

De handen worden net zoals het gezicht veel blootgesteld aan externe factoren waardoor er sneller houdveroudering optreedt. Denk bijvoorbeeld aan uv-straling die de handen bereiken, weersinvloeden als kou, maar ook vloeistoffen zoals afwaswater hebben invloed op de huid. Daarnaast zijn de handen voorzien van veel spiertjes die de gehele dag veel gebruikt worden, voor bijvoorbeeld het typen of het pakken van spullen. Ook deze handelingen laten op een gegeven 

moment hun sporen achter. Je handen kunnen je daarom ook ouder doen lijken dan dat je wilt uitstralen. Het is bekend dat de handen van invloed zijn op de eerste indruk die iemand van je heeft. Een goede verzorging met een hydraterende crème is belangrijk voor mooie, egale handen. Maar wist je ook dat je met een cosmetische behandeling de huidveroudering handen op een dieper niveau kunt aanpakken?

Huidveroudering handen behandeling

Volumeverlies, pigmentvlekken, rimpels en zichtbaarheid van vaten en spieren kunnen net zoals in het gezicht ook in de handen optreden. Met een peeling of laserbehandeling kunnen de pigmentvlekken verminderd worden. Het volume op de handrug kan worden herstelt met een vuller zoals skinboosters of door middel van mesotherapie. Door het hyaluronzuur wordt de huid van binnenuit verstevigt. Egale en gladde handen dragen niet alleen positief bij aan een eerste indruk bij anderen, het zorgt er ook voor dat je jezelf weer kunt genieten van jouw elegantie en jeugdigheid! Geniet weer van die mooie armband of ring door huidveroudering handen even uit te stellen bij Ohlsen Medispa.