Fronsrimpel

De fronsrimpel ontstaat als je je wenkbrauwen samentrekt. Sommige mensen doen dit vaker dan anderen. Zelfs bij jongere mensen zie je soms al een diepe fronsrimpel, ook als ze niet actief fronsen. Het kan hierdoor lijken alsof je boos bent of dat je je zorgen maakt, terwijl dat meestal helemaal niet het geval is.

Als mensen je aanspreken op fronsrimpels, kan dat erg hinderlijk zijn. Ook als je in de spiegel kijkt en bepaalde emoties op je gezicht leest die je helemaal niet voelt, kan dat heel vervelend zijn. Sommige mensen ervaren daarnaast fysieke klachten in de vorm van een gevoel van hoofdpijn of druk door het vele fronsen.

Fronsrimpel behandeling

Als je veel hinder ondervindt van je fronsrimpel kan een botox behandeling uitkomst bieden. Botox zorgt ervoor dat de huid ontspant, waardoor de fronsrimpel verzacht en soms zelfs verdwijnt. Ook de druk- of pijnklachten kunnen met een regelmatige botox-behandeling verminderen. Mocht de rimpel niet helemaal verdwijnen dan kan er ook nog een filler worden gebruikt. Je hoeft niet bang te zijn dat onze fronsrimpel behandeling de mimiek uit je gezicht haalt. Het is nog steeds goed te zien wanneer je boos bent.

Bij Ohlsen Medispa kun je terecht voor de fronsrimpel behandeling die bij jou past. Tijdens het eerste consult bespreken we wat je klachten en wensen precies zijn. In onze kleinschalige kliniek in Groningen stel je met de cosmetisch arts een behandelplan op. Samen met dezelfde arts doorloop je het gehele behandelproces. Deze persoonlijke benadering en de korte lijnen met de arts vinden we belangrijk. Zo biedt Ohlsen Medispa een veilige omgeving.