Ohlsenmedispa

Scherp geprijsde injectables

Afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk

Fractional needling

Heb je te maken met fijne lijntjes rond de mond, wangen, hals of decolleté en wil je deze graag minimaliseren? Dan kun je kiezen voor een fractional needling behandeling bij Ohlsen Medispa. Fractional needling is een huidverbeteringsbehandeling die goede resultaten geeft bij de behandeling van onder andere littekens door acné of fijne rimpels in het gezicht. Tevens kan de fractional needling techniek worden toegepast bij de behandeling van striae en pigmentvlekken. Door middel van minuscule vibrerende naaldjes die op de huid worden geplaatst, worden kleine openingen in de huid gemaakt waarin hyaluronzuur wordt aangebracht. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelmechanisme diep in de huid in gang gezet. Door de prikkeling van de naaldjes komen groei- en helende factoren in het bindweefsel vrij, die de aanmaak van collageen en elastine stimuleren. Bovendien krijgt de celdeling van de huid een enorme boost, waardoor nieuwe cellen sneller worden aangemaakt en de hoornlaag van de huid weer mooi dun wordt. Hierdoor wordt de huid egaler, steviger en gladder en zullen acne littekens, fijne lijntjes en rimpels geleidelijk verminderen, met als resultaat:

  • Een betere conditie van de huid
  • Een egalere huid
  • Fijnere poriën

Bij Ohlsen Medispa wordt de fractional needling behandeling uitgevoerd door dezelfde cosmetisch arts waarmee je van te voren ook het intake gesprek hebt gehad en die ook de nazorg voor zijn rekening zal nemen. Tijdens dit gesprek kun je al je vragen, zorgen en wensen bespreken in een veilige en informele omgeving. Waarna je in alle rust een weloverwogen beslissing kunt maken. Praten over een cosmetische ingreep en jouw onzekerheden zijn niet altijd even eenvoudig, daarom hechten we bij Ohlsen Medispa veel waarde aan een individuele en persoonlijke benadering, korte lijnen met de behandelend arts en het bieden van een behandeling in een omgeving waarin je je helemaal op je gemak voelt.

Probleemzones

Heb je last van:

  • Lijntjes in het gezicht
  • Littekens
  • Rimpels
  • Acne littekens
  • Grove poriën

Fractional needling kan in deze gevallen een zeer effectief huid verbeterend resultaat bieden. Elke probleemzone ontstaat op geheel eigen wijze. Daarom vinden wij het bij Ohlsen Medispa belangrijk om jouw behandelplan individueel en persoonlijk af te stemmen op de aard jouw probleemzone.  Wanneer wij denken dat een andere behandeling beter geschikt is dan een fractional needling behandeling, zullen we je dat te allen tijde eerlijk adviseren tijdens het consult. We zullen je dan precies uitleggen waarom en eventueel een andere behandeling voorstellen om het mooiste en beste eindresultaat te bereiken.

Behandeling

Een fractional needling behandeling bestaat uit een techniek waarbij in enkele seconden honderden kleine openingen in de huid worden gemaakt waarin de werkzame stof hyaluronzuur wordt ingebracht. Hierdoor wordt van binnenuit het natuurlijke herstelproces van de huid in gang gezet. Oude huidcellen zullen in de weken na de behandeling sneller gaan schilferen, waardoor nieuwe cellen worden aangemaakt en een mooie, dunne 

hoornlaag ontstaat. Het overmatige pigment in de huid schilfert hierdoor ook af, waardoor zonschade, ouderdoms- of oppervlakkige pigmentvlekjes minimaliseren. Naast een huid verbeterend effect heeft fractional needling ook een zuiverend effect. Doordat er een mooie dunne hoornlaag ontstaat, zullen er minder snel verstoppingen in de huid ontstaan waardoor het natuurlijk vermogen van de huid wordt hersteld.

Resultaat / risico’s

Resultaat: Een fractional needling behandeling geeft meerdere effecten. Afhankelijk van het type rimpel welke behandeld wordt, zorgt de ingebrachte werkstof hyaluronzuur voor een lichte vulling van de rimpel of lijn in het gezicht. Doordat de huid behandeld wordt met de kleine naaldjes, wordt de huid geprikkeld en zal de celdeling van collageen en elastine gestimuleerd worden. Hierdoor wordt de huid van binnenuit extra gevuld wat leidt tot zeer positieve resultaten. Een fractional needling behandeling duurt ca. 20 minuten, afhankelijk van de grootte van de te behandelen probleemzone en de behandeling is nagenoeg pijnloos.

Risico’s: Na de behandeling is de huid wat roder en beter doorbloed dan gewoonlijk, maar dit trekt vanzelf weg na 1 á 2 dagen, waarna je vrijwel direct resultaat ziet. De dagelijkse werkzaamheden kan je vrijwel direct oppakken. Na een behandeling kan de huid een beetje schilferig worden omdat de huid zich gaat vernieuwen. Je kan dan een lichte peeling gebruiken om de schilfers iets sneller te verwijderen. Er is weinig kans op bijwerkingen tijdens een fractional needling behandeling. Om de risico’s van eventuele infecties en allergieën zo klein mogelijk te houden, staat hygiëne en een veilige omgeving hoog in het vaandel bij Ohlsen Medispa. Na de behandeling adviseren wij om 24 uur geen make-up te gebruiken op de huid.

Consult

Wanneer je denkt dat een fractional needling behandeling voor jou uitkomst kan bieden of wanneer  je meer informatie wilt ontvangen, kun je een afspraak maken voor een consult in onze kliniek. Je hebt dan een gesprek met de arts die ook je eventuele behandeling en nazorg op zich zal nemen. Wij werken niet met casemanagers of andere mensen die dit essentiële onderdeel op zich nemen. We vinden het belangrijk dat je alle informatie krijgt voordat je een weloverwogen keuze maakt. De arts is gedurende het hele behandelplan jouw vertrouwenspersoon die je bij elke stap persoonlijk begeleidt.  

Door onze persoonlijke benadering kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Je krijgt altijd een helder en eerlijk beeld van alle procedures en inzicht in de exacte kosten van de behandeling. De intake vindt plaats in een informele sfeer waarna je in alle rust kunt beslissen wat je wilt. Mochten we vinden dat de fractional needling behandeling die wij aanbieden niet geschikt is voor jouw situatie, dan zullen we je dat ook eerlijk zeggen en bijvoorbeeld doorverwijzen naar je huisarts. Ook als de behandeling naar onze mening niet nodig is, zullen wij daar eerlijk over zijn. Bij al onze adviezen staat jouw welzijn voorop.  

Veelgestelde vragen

Wil je graag meer weten over de fractional needling behandeling? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Wanneer je vraag er niet tussen staat kun je altijd een mailtje sturen naar info@ohlsenmedispa.nl of een afspraak maken voor een vrijblijvend consult in de kliniek van Ohlsen Medispa.

 

Prijzen

Microneedling gedeelte gelaat ( bijv voorhoofd/ wangen/ kin en bovenlip) 95,-
Microneedling gehele gelaat 125,-
Microneedeling hals/ decollete 275,-
Microneedling combi gelaat en hals/ decollete 189,-
10%
Peelings kuur 3 keer korting