Ohlsenmedispa

Scherp geprijsde injectables

Afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk

Fillers

Een aantal rimpeltjes in het gezicht geven je uitstraling karakter. Zodra je er meer krijgt dan je zelf mooi vindt, kunnen ze je gaan storen. Met fillers is dit eenvoudig te behandelen. De naam zegt precies wat het doet: ze geven volume aan een rimpelgebied of lijn. Er wordt tegenwoordig alleen nog gewerkt met de veilige, tijdelijke fillers die ook weer afbreekbaar zijn, veelal op basis van hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die ook in de eigen huid voorkomt. Er zijn diverse varianten van verschillende merken. Van een dunne variant – geschikt voor hydratatie en oppervlakkige lijntjes – tot hele stevige varianten waar contouren en volume mee hersteld kunnen worden.

Daarnaast is er nog een ander soort filler waarvoor gekozen kan worden: Radiesse. Dit is een filler waarbij het lichaam gestimuleerd wordt eigen collageen aan te maken, zodat de huid weer voller wordt en de contouren worden hersteld. Radiesse is echter niet voor elke indicatie geschikt en bij Ohlsen Medispa zullen we bespreken wat voor jou de beste alternatieven zijn.

Tijdens het eerste consult bespreken we je wensen en klachten. Zo komen we tot een passende behandeling. In Villa Hilghestede, onze kleinschalige kliniek in Groningen, loop je het gehele behandelproces door met dezelfde cosmetisch arts. Bij Ohlsen Medispa staan een persoonlijke benadering, korte lijnen en het bieden van een veilige omgeving dan ook hoog in het vaandel.

Probleemzones

Heb je last van:

  • Volume verlies
  • Rimpels
  • Mond
  • Littekens opvullen
  • Wallen
  • Donkere kringen onder de ogen

Dan kom je mogelijk in aanmerking voor fillers bij Ohlsen Medispa. Wij vinden het belangrijk om verwachtingen en wensen te vertalen naar een haalbaar behandelvoorstel, zowel in resultaat als in de financiële aspecten. De arts die je adviseert en behandelt, heeft zowel aandacht voor wie jij bent als de reden dat je op zoek bent naar een behandeling. Gezamenlijk komen we dan tot een resultaat dat bij jou past.

Gratis consult aanvragen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen ervoor dat je volledig wordt geïnformeerd.

Behandeling

De behandeling met fillers kan op een andere dag plaatsvinden dan de intake of direct erna. Het is van belang dat je tot een weloverwogen keuze komt of je wel of niet tot behandeling overgaat. Het kan zijn dat je je nog niet eerder verdiept hebt in de behandeling en de informatie voor het eerst hoort; dan is het verstandig alles rustig te laten bezinken en later terug te komen. Voor sommige mensen is het echter een behandeling die ze al vaker hebben ondergaan en is het vanwege tijd en planning wenselijker om intake en behandeling te combineren. Wanneer er nog iets van twijfel is, zal de arts je altijd adviseren de tijd te nemen. Zo kun je weloverwogen tot een beslissing komen voordat we tot de behandeling met fillers over gaan.

In de filler zit vaak al een verdovingsmiddel verwerkt waardoor de behandeling minder gevoelig wordt. Hoewel de meeste mensen een behandeling met fillers niet als pijnlijk ervaren, kan de huid vooraf ook verdoofd worden met Emla-crème. De verdovingscrème moet 30 tot 45 

minuten inwerken waarna de behandeling plaatsvindt. Dit duurt, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied, 10 tot 30 minuten. Vervolgens wordt de huid gekoeld, zodat de zwelling en de kans op blauwe plekken iets vermindert. Je huid kan wel wat rood en geïrriteerd zijn, maar de meeste mensen gaan daarna gewoon weer aan het werk. Een behandeling kan bestaan uit alleen fillers, maar wordt ook vaak gecombineerd met botox. Wanneer en waarom er gekozen wordt voor diverse middelen, wordt zorgvuldig met je besproken. De behandeling zelf bestaat uit een aantal prikjes waarmee het hyaluronzuur in de huid wordt aangebracht. Afhankelijk van het beoogde resultaat wordt gekozen voor een bepaalde dikte van hyaluronzuur en zal het dieper of minder diep ingebracht worden. Het resultaat is direct zichtbaar, hoewel dat niet betekent dat het ook meteen “mooi” is.  Het kan zijn dat je huid wat gezwollen is of rood is. Dit hangt vaak af hoe uitgebreid de behandeling is en welk gebied behandeld wordt. De behandeling duurt tussen de 15 en 30 minuten.

Resultaat / risico’s

Resultaat: fillers zorgen ervoor dat lijnen en rimpels opgevuld worden en volumeverlies kan worden aangevuld. Het zorgt voor een frissere uitstraling, minder vermoeide blik, het heeft een anti-rimpeleffect dat met crèmes niet te bereiken is. Het effect is altijd tijdelijk; afhankelijk van de plek en dikte van het hyaluronzuur is het gemiddelde effect 9 tot 12 maanden. De fillers van tegenwoordig zijn van tijdelijke aard, wat betekent dat het lichaam de stoffen weer afbreekt.

Risico’s:  vervelende risico’s zoals er vroeger waren met de blijvende fillers zijn er eigenlijk niet. Allergieën komen nauwelijks voor omdat het hyaluronzuur een lichaamseigen stof is. Kans op blauwe plekken is er echter altijd, zeker wanneer er uitgebreide behandeling van de wangen of wallen plaatsvindt. Het blijft een medische behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van injecties. Zelfs anatomische kennis en zorgvuldig werken kunnen blauwe plekken niet altijd voorkomen. Deze verdwijnen meestal binnen een week. Maar ook dat is een proces wat individueel bepaald is en waar we geen invloed op hebben.

Consult

Wanneer je denkt dat fillers wellicht een optie kan zijn voor jou of als je meer informatie wilt, dan kun je een afspraak maken voor een consult. Je hebt dan een gesprek met de arts die ook je eventuele behandeling zal uitvoeren. Wij werken niet met casemanagers of andere mensen die dit essentiële onderdeel van de behandeling op zich nemen. We vinden het belangrijk dat je alle informatie krijgt voordat je een weloverwogen keuze maakt. Je arts is meer dan iemand die alleen de technische uitvoering van de behandeling voor zijn rekening neemt: het is van belang dat je je op je gemak voelt bij degene die de behandeling uit gaat voeren.

Daarnaast wil je niet voor verrassingen komen te staan op het moment van de behandeling zelf: dat er toch meer nodig is dan besproken of dat er nog andere behandelingen nodig zijn. Tijdens de intake kun je alles bespreken met je arts, zul je een duidelijk beeld krijgen van wat er mogelijk is en een indicatie van de kosten krijgen. De intake vindt plaats in een informele sfeer waarna je in alle rust kunt beslissen wat je wilt. Mochten we vinden dat de fillers die wij aanbieden niet geschikt zijn voor jouw situatie, dan zullen we ook eerlijk zeggen en bijvoorbeeld doorverwijzen naar een plastisch chirurg of schoonheidsspecialiste. Soms is een behandeling nog helemaal niet nodig en dan zullen we ook uitleggen waarom. We vinden het belangrijk om een eerlijk advies te geven en mensen blijer te maken. Als dat beter kan met andere behandelingen dan die uit ons pakket, dan zullen we je dat zeker zeggen.

Veelgestelde vragen

Wil je nog meer weten over injectables? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Stuur een mailtje naar info@ohlsenmedispa.nl of maak een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Prijzen

Filler behandeling per ml (restylane, princess, juvederm oa) 250,-
Fillerbehandeling hyaluronzuur 0,5 ml 175,-
Fillerbehandeling liquid facelift 1500,-
Fillerbehandeling liquid facelift medium 1200,-
Fillerbehandeling liquid facelift light 950,-
Fillerbehandeling vital/ hydrate 199,-
Fillerbehandeling radiesse 0,8 ml 325,-
Fillerbehandeling radiesse 1,5 ml 499,-
Fillerbehandeling radiesse 3 ml 799,-