Ohlsenmedispa

Scherp geprijsde injectables

Afspraak 's avonds en in het weekend mogelijk

Behandelingen

Een combinatie van fillers en botox leidt tot een fris en jeugdig resultaat. Bekijk hier de behandelingen voor de scherpste prijzen van Nederland.

Met een peeling worden oppervlakkige lijntjes en verkleuringen van de huid worden verminderd waardoor je gezicht gaat stralen.

Een botox-injectie laat de spieren ontspannen, waardoor deze minder samentrekken. Het resultaat is een gladdere huid en verminderd zichtbare rimpels.

Fillers brengen het volume weer terug in je gezicht bij een een verslapte huid. Het verzacht lijntjes en accentueert je contouren.

De stofwisseling en bloedcirculatie van de huid gestimuleerd, met een fris en jeugdige uitstraling als resultaat!

Op natuurlijke wijze wordt huidverslapping aangepakt en worden je contouren weer hersteld voor een jeugdige uitstraling.

Behandeling Ohlsen Medispa

Ben je op zoek naar een geschikte behandeling voor jouw persoonlijke probleemzone? Hier vind je de behandelingen die worden uitgevoerd bij Ohlsen Medispa. Storen je rimpels je? Dan is een botox behandeling, een filler behandeling of mesotherapie misschien geschikt voor jou. Of wil je de uistraling van je huid verbeteren? Probeer dan één van onze peeling behandelingen. Je doorloopt bij ons altijd het gehele behandelproces samen met dezelfde cosmetisch arts waar je bovendien korte lijnen mee hebt. De intake wordt gehouden in een vertrouwelijke omgeving, evenals de uitvoering van de behandeling.

Heb je vragen of loop je ergens tegenaan na de behandeling? Wij bieden tevens nazorg, zodat je altijd met een gerust gevoel naar huis gaat. Wil je meer weten over de behandeling in onze kliniek? Neem gerust contact op via het contactformulier of bel 088 3377800!

Gratis consult aanvragen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen ervoor dat je volledig wordt geïnformeerd.